Onze waarden

Betrokkenheid. Juice-Fantasy voelt zich mee verantwoordelijk voor uw gezondheid. Door suikervrije en biologische dranken aan te bieden, kan u zorgeloos genieten.

Uw comfort. Zonder inspanning en altijd binnen handbereik: lekkere en gezonde drankjes.

Ambachtelijk en puur. Meerdere dranken vragen heel wat aandacht. Zo zetten we thee van tientallen kilo’s verse muntthee voor de vlierbloesemdrank. En, nergens worden kunstmatige smaak of bewaarstoffen toegevoegd.

Veiligheid en kwaliteit. De flessen worden gevuld met HACCP en BRC certificaat.

Heeft u een vraag over de waarden van Juice-Fantasy? Contacteer ons!

Wat doen we?

We ontwikkelen en produceren fruitdranken, bloesemdranken, fruitsappen, groentesappen en siropen op basis van biologische puree, bloesems en vruchten.

We innoveren en werken op maat. Bijvoorbeeld door, op vraag van een klant in Spanje, dranken te ontwikkelen met een scheutje zeewater.

Naast ons eigen merk met de Juice-Fantasy (fruit- en bloesemdranken) produceren we ook voor private label.

 

Wat onderscheidt ons?

Ambachtelijk. Tijdens het maken van de dranken, meten en mixen we alle ingrediënten tot de smaak optimaal is. Dan trekken we alles op flessen.

Professioneel. Voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding is het noodzakelijk om in voldoende grote hoeveelheden te produceren. Die keuze heeft meteen als voordeel dat het vullen van de flessen onder ideale omstandigheden gebeurt.

Innoveren en verrassen. We ontwikkelen nieuwe smaken waarvan mensen niet weten dat ze deze lekker vinden.

De etiketten van onze eigen merk zijn het resultaat van een unieke samenwerking met Ems Verhaert. We vertelden haar wat mensen proeven, voelen en denken als ze de eerste keer de verschillende dranken van Juice-Fantasy drinken. En op basis hiervan creëerde Ems unieke wezentjes die de eigenschappen van elke drank dragen.