Is Juice-Fantasy producent van biologische fruitsappen?

Ja, Juice-Fantasy is een producent omdat het zelf dranken en biologische fruitsappen ontwikkelt en produceert. En ja, onze dranken zijn gemaakt op basis van biologische sap. Maar ze zijn ook veel meer dan dat.

Biologische produceren is bijsturen

Fruit en vruchten hebben een specifieke smaak. Die verschilt afhankelijk van de plaats waar ze groeien, wanneer ze geoogst worden en hoe ze bewaard worden. Om ondanks die verschillen toch dezelfde smaakervaring te garanderen, zijn vaak kleine toevoegingen nodig. Een beetje natuurlijk zuur of zoet bijvoorbeeld.

Maar bovenal leidt puur sap niet altijd tot de lekkerste smaakervaring. (Bij het bereiden van een maaltijd hebben we ook iets meer nodig dan gekookte rijst of aardappelen.) Als producent ontwikkelt en proeft Juice-Fantasy daarom continu bestaande en nieuwe biologische sappen, dranken en grondstoffen.

Appel-gember-kurkuma bestaat uit biologisch fruitsap

De drank die het meeste sap bevat, is ongetwijfeld de appel-gember-kurkuma. Naast het biologisch appelsap voegen we vooral gember en kurkuma (vaste stof en sap) toe. Als je dat vergelijkt met de vlierbloesem-munt drank dan is het verschil erg groot. Hier zit geen enkel fruitsap in. Want vlierbloesem is een aftreksel van vlierbloemetjes, en van de munt wordt een thee gezet. Dus samengevat: Juice-Fantasy is veel meer dan een producent van biologische fruitsappen.

Een voorbeeld van een producent van verse fruitsappen is De Juicy Group.