Meer dan biologische fruitsappen

We noemen onze dranken eigenlijk nooit biologische fruitsappen. Voor Juice-Fantasy is drank net iets meer dan geperst fruit. Pas op, wij zijn er ook mee opgegroeid en hebben er volop van genoten. Maar ondertussen kunnen de meeste onder ons iets rijkere smaken appreciëren, dan die van de meest courante biologische fruitsappen.

Net zoals bij wijn proberen we verschillende lagen aan te brengen in onze dranken. Zo blijft u langer genieten van elke slok. En daar gaat het toch om, zoveel mogelijk genieten zonder een overdaad aan calorieën. De rijke smaaksensaties zijn het meest uitgesproken aanwezig bij de biologische gemberdranken van Juice-Fantasy.

Liesbeth, uit Heist-op-den-Berg, die graag met wijn bezig is, verwoordt het als volgt: “Een troebelgoud vruchtensap met veel kruiden en gember in de neus en een lichte toets van kaneel. In de mond een zachte aanzet, een aangename consistentie en verrassende lichte gemberprikkel op het einde. Zowel koud als warm erg lekker, opgewarmd komt de smaak van appelen er sterker door en is het nog kruidiger in de neus.

Veel groetjes, Liesbeth

Veel mensen weten (nog) niet dat ze de appel-gember-kurkuma-drank erg lekker vinden. Daarom doen we regelmatig proeverijen in winkels, zijn we dolenthousiast over mond-aan-mond-reclame en weten we ondertussen dat vele nieuwsgierigen onder jullie de drank ontdekten in een horeca-zaak.

 

75cl gember drank van Juice-Fantasy

Dit is de 75cl van de heerlijke appel-gember-kurkuma die ook warm superlekker is. Biologische ingrediënten.

 

Meer weten bio in Vlaanderen? Klik hier.