Horeca voldoet aan vraag naar biologische sappen

biologisch-fruitsap-horeca

Beans op de IJzerleen in Mechelen!

 

Meer en meer horeca-zaken voldoen aan de vraag naar biologische sappen en dranken. Sommige horeca-ondernemers doen dit vanuit hun eigen overtuiging i.v.m. gezondheid of smaak. Andere horeca-zaken bieden biologische sappen en dranken aan omdat hun klanten erom vragen. Zij volgen dus de algemene vraag naar meer gezondere dranken. Vaak ook passen die meer alternatieve dranken mooi in een eigentijdse inrichting met meer oog voor duurzaamheid. Wij van Juice-Fantasy zijn daar natuurlijk erg blij mee en willen u graag onze dranken voorstellen.

Een grote troef van de gemberdranken van Juice-Fantasy is dat deze ook in de winter blijven draaien. Waarom? Omdat ze een gezonde en smakelijke afwisseling vormen voor koffie en thee. Al doen ze misschien meer denken aan warme gluhwein, als concept. Bovendien zijn ze heel gemakkelijk op te warmen. Bijvoorbeeld met stoom van uw koffiemachine of in de microgolfoven . Contacteer ons gerust!

Kleine en grote flessen

Juice-Fantasy biedt flessen van 25 en 75 cl drank. De kleine flesjes presenteren perfect op tafel, en nodigen uit om van dichterbij te bekijken. Ook in de zomer op een terras zijn ze een smaakmaker. De grote flessen zijn, bij horeca-zaken, vooral populair in de winter. Omdat de warme dranken dan extra goed draaien en vaak geschonken worden in een groot glas of een tas. Daarin worden ze dan meteen opgewarmd. Of er wordt een scheut appel-gember-kurkuma toegevoegd aan een warme thee, als smaakmaker.

Bent u een horeca-starter? Meer info hier.