Waarom onze biologische gember en kurkuma drank?

Een jaar na de lancering van onze biologische appel gember kurkuma drank weten we waarom mensen deze kopen. De grootste groep koopt dit appelsap 2.0 nadat ze het proefden bij vrienden, familie of op een proeverij in een winkel. De groep die de biologische gember en kurkuma drank koopt zonder hem eerst te proeven, verraste ons het meest. Want het is vooral de kurkuma die deze mensen ertoe aanzet om de gemberdrank van Juice-Fantasy in huis te halen. En dus niet de gember, iets waar wij vanuit gingen.

Warm en koud

Maar het had ons eigenlijk niet mogen verrassen want biologische kurkuma is erg gezond. Om die reden verwerken we het op heel veel manieren in ons voedsel en onze dranken, zoals in appelsap bijvoorbeeld. Dan is het toch fijn om gezond fruitsap te kunnen drinken met de nodige kurkuma in en dat bovendien ontworpen is om lekker te zijn. Ontdek de verschillende lagen in de appel-gember-kurkuma van Juice-Fantasy en probeer hem zeker ook warm of als smaakmaker van uw groene thee.

Veel informatie over bio vindt u op Biojournaal.

 

Heerlijke appel gember kurkuma drank

De appel-gember-kurkuma drank van Juice-Fantasy drink je koud of warm.